Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Ledscherm Outdoor

Geplaatst op door in de categorie

Ook buiten een fantastisch evenement!

Ledwallhuren.nl is specialist op het gebied van beeldtechniek. Niet alleen led schermen, maar ook LCD schermen, videowalls, en alle mogelijke AV oplossingen.

 

.

 

Lees meer

Modulair ledscherm

Geplaatst op door in de categorie

LET OP ONDERSTAAND IS VAN DE CONCURRENT!!!!

Ledschermhuren.nl is specialist op het gebied van beeldtechniek. Niet alleen led schermen, maar ook LCD schermen, videowalls, 4K en HD schermen met een schermdiagonaal van wel 98″. Door de grote voorraad beschikbare schermen voor verhuur, verkoop en leaseconstructies kunnen wij voor elke situatie een passende oplossing bieden tegen aantrekkelijke tarieven.

Voor elke situatie een oplossing

Het gebruik van een (groot) led scherm voor digital signage stelt bedrijven in staat om hun doelen te behalen. Op het gebied van informatie verstrekken aan passanten zoals binnen gebouwen het weergeven van een plattegrond van het gebouw, nooduitgangen en reisinformatie. Ook worden led schermen gebruikt voor het weergeven van productinformatie zoals prijzen, foto’s en food marketing.

Het weergeven van informatie voor het verbeteren van de klantbeleving is een belangrijke toepassing voor led schermen. Denk hierbij aan musea, dierentuinen, tentoonstellingen en culturele attracties. Led schermen zijn een alledaags onderdeel van de samenleving geworden, ze zijn overal. Vanaf het begin van de opkomst van led schermen zijn we een belangrijke speler geweest in deze markt. De 20 jaar ervaring op dit gebied zorgt er voor dat de best mogelijke oplossing geboden wordt om uw doelstellingen te behalen.

  • Publieksinformatie (nieuws, weer, verkeer, of locatiespecifieke informatie voor gebouwen)
  • Interne informatievoorziening (Bedrijfsinformatie, veiligheid en nieuws)
  • Adverteren en promotie
  • Brand building
  • Beinvloeden klantgedrag
Lees meer

Led scherm huren

Geplaatst op door in de categorie

Led scherm huren

Wilt u een led scherm huren? Ledwallhuren.nl is specialist op het gebied van beeldtechniek en AV. Niet alleen led schermen, maar ook videowalls, AV oplossingen en technische service op locatie. Ledwallhuren.nl ontzorgt en draagt er aan bij dat ieder event een groot succes wordt.

Het grote voordeel van een led scherm ten opzichte van een projectiescherm is dat de ruimte niet donker hoeft te zijn. Het scherm is altijd zichtbaar en onder iedere weersomstandigheid. Hierdoor kiezen congressen en beurzen vaak voor een led scherm, zodat de zaal niet verduisterd hoeft te worden en het publiek actief blijft. Ledschermen worden ook veelvuldig gebruikt voor outdoor events en drive in bioscopen.

ledwallhuren.nl is een onderdeel van HD Rent, AV specialist voor grote en kleine evenementen. Neem gerust contact op voor een passende en scherpe offerte.

 

Lees meer

Drive in bioscoop huren

Geplaatst op door in de categorie

Drive in bioscoop huren

Drive in bioscoop huren? Huur je eigen Drive-in Biscoop en creëer een geweldig opgelucht spektakel! Niets gaat boven de impact van een groot beeldscherm voor een goeie film of product presentatie. Op bijna iedere gewenste locatie creëren wij een geweldige drive in, of openlucht bioscoop. Filmavond in het dorp, studenten events, alles kan. Ledwallhuren.nl regelt alles van a-z.

ledwallhuren.nl is een onderdeel van HD Rent, een autoriteit op het gebied van AV Dienstverlening. HD rent is specialist op het gebied van audiovisuele diensten, het verhuren van ledschermen en het organiseren van online congressen. 

Ieder mogelijk evenement zijn wij te vinden. Ons team van specialisten draagt zorg voor een fantastische avond zonder zorgen. Omdat wij altijd ter plaatse zijn, kunnen we gemakkelijk bijsturen zelfs in het geval van overmacht.

Wilt u meer weten over het organiseren van een openlucht evenement of een drive-in huren? Neem dan contact met ons op voor een snelle en scherpe offerte.

Lees meer