Ledscherm huren

Ledscherm huren voor een onvergetelijk event

Je ledscherm huren doe je bij Ledwallhuren.nl, specialist op het gebied van geluid en beeldtechniek. Niet alleen led schermen, maar ook LCD schermen, videowalls. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing tegen aantrekkelijke tarieven. Snel kunnen schakelen is een van onze speerpunten en natuurlijk altijd maatwerk.

Voor elke situatie een oplossing

Ledwallhuren.nl is een onderdeel van HDRent, een gevestigde naam binnen de AV wereld. Onze ervaring heeft geleerd dat de toepassingen van ledschermen oneindig zijn. Of het nu gaat om grote digitale reclame op events of het verstrekken van de juiste informatie tijdens een bedrijfs kick-off. Voor iedere evenement, groet of klein, hebben wij een passen scherm beschikbaar

Ledschermen zijn niet meer weg te denken. Ook de technieken hierin gaan razendsnel. Huren is daarom de beste oplossing. U bent altijd verzekerd van de beste of de laatste technieken voor uw evenement.

Wilt u meer weten over onze schermen of wilt een systeem reserveren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een mooi plan en een scherpe offerte.