Modulair ledscherm

LET OP ONDERSTAAND IS VAN DE CONCURRENT!!!!

Ledschermhuren.nl is specialist op het gebied van beeldtechniek. Niet alleen led schermen, maar ook LCD schermen, videowalls, 4K en HD schermen met een schermdiagonaal van wel 98″. Door de grote voorraad beschikbare schermen voor verhuur, verkoop en leaseconstructies kunnen wij voor elke situatie een passende oplossing bieden tegen aantrekkelijke tarieven.

Voor elke situatie een oplossing

Het gebruik van een (groot) led scherm voor digital signage stelt bedrijven in staat om hun doelen te behalen. Op het gebied van informatie verstrekken aan passanten zoals binnen gebouwen het weergeven van een plattegrond van het gebouw, nooduitgangen en reisinformatie. Ook worden led schermen gebruikt voor het weergeven van productinformatie zoals prijzen, foto’s en food marketing.

Het weergeven van informatie voor het verbeteren van de klantbeleving is een belangrijke toepassing voor led schermen. Denk hierbij aan musea, dierentuinen, tentoonstellingen en culturele attracties. Led schermen zijn een alledaags onderdeel van de samenleving geworden, ze zijn overal. Vanaf het begin van de opkomst van led schermen zijn we een belangrijke speler geweest in deze markt. De 20 jaar ervaring op dit gebied zorgt er voor dat de best mogelijke oplossing geboden wordt om uw doelstellingen te behalen.

  • Publieksinformatie (nieuws, weer, verkeer, of locatiespecifieke informatie voor gebouwen)
  • Interne informatievoorziening (Bedrijfsinformatie, veiligheid en nieuws)
  • Adverteren en promotie
  • Brand building
  • Beinvloeden klantgedrag