Nieuws

Groot scherm huren

Geplaatst op door in de categorie News

Groot scherm huren

Snel en zorgeloos professionele LED-schermen huren

Een groot scherm huren voor uw evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Snel en vakkundig uw event ontzorgen, zonder gedoe. Wij hebben diverse type schermen in ons verhuur assortiment opgenomen. Alles op basis van de professionele kwaliteit, moderne uitstraling en betrouwbare werking. Uitermate geschikt om in te zetten voor zowel kleine en tijdelijke projecten als wel langdurige en grotere projecten.

Het aansluiten van de ledschermen wordt gedaan door onze AV professionals op locatie in het binnen en buitenland. Maar of het nu om een trouwerij gaat, of een groot concert, bij ledwallhuren.nl regelen we dit snel een vakkundig tegen een scherp tarief.

De voordelen van een LED-scherm huren bij Ladwallhuren.nl

  • Verschillende typen LED-schermen van hoge kwaliteit huren
  • 24/7 service
  • Snelle levering en installatie
  • Ervaren vakmensen op locatie
  • Wij ontzorgen ter plaatse

Ledwallhuren.nl biedt LED-schermen in diverse formaten. Schermen opstellen voor een productpresenatie, een concert op te hangen aan een standwand tijdens beurzen, het is geen enkel probleem. LED schermen vragen een zorgvuldige behandeling tijdens het transport, deze verantwoording nemen wij u uit handen door alles zelf op locatie te bezorgen.

Standaard support

Met de professionele en flexibele service door door ons AV team, kunt u altijd er altijd op rekenen dat alles ter plaatse vlekkeloos verloopt. Ledwallhuren.nl is een onderdeel van HD-Rent, een one-stop shop bedrijf voor alle denkbare AV diensten.

Lees meer